Hjælp til håndtering af spiseforstyrrelser

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Måske er du i tvivl om, om det du oplever kan være tegn på en spiseforstyrrelse. Du kan læse mere om symptomer og finde link til en test, samt en række forskellige videoer, artikler og podcasts på vores temaside om spiseforstyrrelser.

Hvordan får jeg hjælp?

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade har lavet en god guide til de forskellige skridt der skal til, for at kunne få hjælp hos et sted som vores.

Stoa Gruppens tilgang til spiseforstyrrelser

I Stoa Gruppen er vi specialiserede i at behandle meget svære tilfælde af spiseforstyrrelser. Du kan læse mere om vores tilgang her.

Er du under 18 år?

Stoa Gruppen tilbyder kun støtte til mennesker, der er myndige, men hvis du er under 18 år findes der andre muligheder. Børnetelefonen giver anonym rådgivning om en række emner, herunder spiseforstyrrelser.

LMS – Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade tilbyder også anonym rådgivning.

Fleksible muligheder for støtte og behandling

Vi har mulighed for at støtte dig, både hvis du kun lige er blevet klar over, at det du oplever, kan være tegn på at du har en spiseforstyrrelse og hvis du har været syg i en længere periode, evt. med indlæggelser eller ophold på andre behandlingssteder.

I vores botilbud i Adelgade i Skanderborg har vi døgnbemanding i et hjemligt miljø og høj specialisering i at hjælpe mennesker med meget svære spiseforstyrrelser.

Gennem vores Udgående Team støtter vi dig der bor i din egen lejlighed eller endnu ikke er flyttet hjemmefra.