Konsulentydelser

Stoa Gruppen har gennem en årrække leveret konsulentydelser som organisationsudvikling, ledelsesudvikling, rådgivning m.m. til både private og kommuner, enkeltindivider og organisationer. I 2016 lagde vi disse ydelser over i mere specialiserede virksomheder, der går under navnene MindResult & MindRetreat.

Foredrag, workshops & rådgivning

Vi leverer også foredrag, workshops, rådgivning m.m. indenfor vores ekspertise omkring spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser, skizofreni og selvskade, samt om arbejdet med mennesker med disse lidelser. I er altid velkomne til at kontakte os om at komme og afvikle en større eller mindre begivenhed hos jer.

Vi leverer også disse ydelser som et online tilbud.

Oplæg og Temadage

Vi afholder løbende intern undervisning – og ind imellem åbne temadage – om de områder vi arbejder med. Til højre kan du se et billede fra vores eksterne temadag om spiseforstyrrelser. Vi har flere gange deltaget på Folkemødet på Bornholm med oplæg om ledelse af sociale tilbud, kvalitetsudvikling indenfor socialområdet, samt meditative vandringer ved vandet omkring Allinge.

På Folkemødet på Bornholm 2017 holdt vi oplæg om Ledelse på kanten og om hvordan man på forskellige måder kan bruge sig selv i arbejdet som leder af et opholdssted.

Fra temadag om spiseforstyrrelser.

God kontakt til psykisk sårbare
– Rådgivning og kompetenceudvikling for sagsbehandlere

Læs mere om vores konsulentydelser på MindResult og MindRetreat