For socialrådgivere og sagsbehandlere

I Stoa Gruppen er vi meget opmærksomme på, hvor stor betydning det har for borgeren, at de mennesker, der hjælper, støtter, behandler og træffer afgørelser har et godt samarbejde. Derfor er det vigtigt for os at du som sagsbehandler føler, at du roligt kan overlade behandlingsansvaret til os.

Du kan være sikker på, at vi vil informere dig, når det er påkrævet, og vi er behjælpelige med udarbejdelse af handleplaner og status. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi tager os altid tid til en ekstra telefonsamtale eller et møde.

Læs mere om målgrupper.

Læs mere om ledige pladser og venteliste.

Læs mere om priser

Læs mere visitation, indslusning og udslusning.

Botilbuddet Stainagaard på Tilbudsportalen

Botilbuddet Adelgade på Tilbudsportalen

Kompetenceudvikling – fyraftensmøde, temadag eller et længere kursusforløb

Hvis du selv, eller kolleger i en afdeling i din organisation, oplever at mangle kendskab til de dynamikker der er på spil, i arbejdet med at hjælpe mennesker med svære sindslidelser, selvskade eller lign., er I velkomne til at kontakte os om at lave et oplæg, fyraftensmøde eller en workshop om en særlig problematik.

Vi tilbyder både enkeltstående ydelser (som fyraftensmøder, oplæg eller en temadag) og sammenhængende kursusforløb med flere moduler eller aktiviteter.
Få et skræddersyet forløb, som imødekommer jeres organisation og behov, og den tid I ønsker at afsætte til dette.

Vi kommer gerne til jer, og stiller også gerne vores kursusfaciliteter på Smedebakken nær Brædstrup til rådighed.

Informationsmøde

Har hjemmesiden vagt din interesse kommer vi gerne ud og fortæller mere om stedet, pædagogikken, erfaringerne og mulighederne for anbringelse. I er desuden altid velkommen til at aflægge os et uforpligtende besøg.

Rådgivning

I tvivl?

Du er som sagsbehandler altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om hvad der er på spil og hvilken indsats der er den rette for en bestemt borger indenfor vores målgruppe.

Ring til direktør, Jeanette Skjold, på 30351505 for mere information.