Social Træningsgruppe

Vores træningsgruppe er et tilbud til både botilbud, bostøtte og eventuelle beboere i udslusning, hvor vi mødes tre gange om ugen. Der er typisk mellem 3-6 deltagere i gruppen, samt en medarbejder.

Vi mødes fast tirsdag og torsdag i 4 timer fra midt på eftermiddagen, for at tilberede og spise aftensmad sammen. Alle hjælper til med de praktiske opgaver omkring indkøb og madlavning, i det omfang de har ressourcerne til det. Søndag mødes vi et par timer om eftermiddagen omkring hyggelige aktiviteter som spil, håndarbejde etc.

Vi tager ind imellem på ture, dels på vores årlige behandlingstur, men det kan også være mindre ture til skov, sø, biograf eller sports og kulturbegivenheder.

Den årlige behandlingstur er en længere tur, hvor vi tager afsted en lille uges tid til forskellige destinationer. Vi har fx været i Berlin, Skagen, Hamborg, København og Barcelona. Formålet med turen er at klæde dig på til at kunne komme omkring og være afsted på ferie, når du engang ikke er på Stoa længere.

Træningsgruppen som sådan har til formål at give dig et rum, hvor du, i trygge og rimelig forudsigelige rammer, kan praktisere og træne alle de ting, der kan være svære i det sociale samspil.