Recovery

Recovery (på dansk ’at komme sig’) handler om at genvinde magten over eget liv og finde ud af at leve med de vanskeligheder og begrænsninger det giver, at have en alvorlig psykisk lidelse. Det er en empowermentorienteret proces, der betyder at vi betragter dig som den største ’ekspert’ i dit eget liv.

Vi arbejder sammen med dig, igennem en ligeværdig dialog, så du finder mening i de symptomer du har, det være sig stemmer, negative tanker, impulser om selvskade o. lign.

Vi hjælper dig også til at udvide dit perspektiv på hvilke handlemuligheder du har. I hverdagen betyder det, at du har medansvar for at benytte dig af disse muligheder og hele tiden tage små skridt mod dine overordnede mål og drømme. Samtidig anerkender vi, at det i perioder kan opleves som et skridt frem og to tilbage og at der vil være dage hvor du magter mere end andre.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Camilla Krogh, der har skizofreni, og bl.a. laver grafisk facilitering om emner knyttet til psykiatrien, har lavet denne lille video om hvad hun tænker recoverytilgangen er god til.