Metoder & tilgange

Du er her:>>Metoder & tilgange
Metoder & tilgange2018-01-18T12:29:12+00:00

Metoder og tilgange

Den måde vi rammesætter opholdet hos os, indebærer at give mulighed for at du som bruger kan bestemme mest muligt over dit eget liv, når ressourcerne er til det. Samtidig arbejder vi på at skabe bæredygtige mellemmenneskelige relationer, som i svære perioder kan hjælpe dig til at bære håbet. Ikke mindst sørger vi for, at vores ansatte selv er i udvikling og hele tiden opkvalificerer sig fagligt.

Vores socialfaglige metoder er udvalgt så de understøtter denne proces, med en recovery og miljøterapeutisk tilgang. Vi arbejder bl.a. med relationel behandling – herunder mentalisering – pædagogisk behandling af spiseforstyrrelser, rådgivende samtaler, massage og NADA.

Læs mere om hvordan de specifikke tilgange kan hjælpe dig…

Læs mere om metoder og tilgange

”Jeg er glad for udviklingsplanen og det at mine ønsker og drømme bliver hørt og ikke mindst bakket op omkring. Fordi jeg kan en ting, er det ikke ensbetydende med at det kan alle. Vi bliver set som individer, på den måde føler jeg mig mødt og medbestemmende i mit liv og min behandling.”

(Beboer i botilbuddet, fra beboerevaluering)

MINDFULNESS – Forløb for psykisk sårbare

Gennem vores afdeling for mindfulness og retreats, MindRetreat, tilbyder vi mindfulnessforløb særligt målrettet psykisk sårbare. Der starter et nyt hold op i starten af 2018, datoerne er lige på trapperne.

Læs om det på vores hjemmeside for mindfulness MindRetreat

Se vores folder om specialiseret behandling af moderate og svære spiseforstyrrelser her:

Specialiseret behandling af moderate og svære spiseforstyrrelser