Konsulentydelser

Stoa Gruppen har gennem en årrække leveret konsulentydelser som organisationsudvikling, ledelsesudvikling, rådgivning m.m. til både private og kommuner, enkeltindivider og organisationer. I 2016 lagde vi disse ydelser over i mere specialiserede virksomheder, der går under navnene MindResult & MindRetreat.

Foredrag, workshops & rådgivning

Fra MindResult leverer vi også foredrag, workshops, rådgivning m.m. indenfor vores ekspertise omkring spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser og skizofreni, samt om arbejdet med mennesker med disse lidelser. Du er altid velkommen til at kontakte os om at komme og afholde en dag hos jer.

Oplæg og Temadage

Vi afholder løbende intern undervisning – og ind imellem åbne temadage – om de områder vi arbejder med. Til højre kan du se et billede fra vores eksterne temadag om spiseforstyrrelser. I 2017 og 2019 har vi deltaget på Folkemødet på Bornholm med oplæg om ledelse, kvalitetsudvikling indenfor socialområdet, samt meditative vandringer ved vandet omkring Allinge.

På Folkemødet på Bornholm 2017 holdt vi oplæg om Ledelse på kanten og om hvordan man på forskellige måder kan bruge sig selv i arbejdet som leder af et opholdssted.

Fra temadag om spiseforstyrrelser.

God kontakt til psykisk sårbare
– Rådgivning og kompetenceudvikling for sagsbehandlere

Se mere i vores folder:

God kontakt til psykisk sårbare

Læs mere om vores konsulentydelser på MindResult og MindRetreat